Toshiba dynaPad – Tableta cu ecran de 12 inchi si sistem de operare Windows 10

Toshiba a anuntat o tableta cu Windows 10 si ecran de 12 inchi extrem de interesanta, un fel de Surface de origine japoneza. Se numeste Toshiba dynaPad si are o grosime de numai 6.9mm (greutate de 569 de grame), chiar daca are un ecran destul de generos, pe care iti poti desfasura fara probleme activitatile productive in conditii de portabilitate. Si, dupa cum se observa din imagini, este o tableta care arata chiar foarte bine, are un design deosebit.

Pentru a redacta confortabil un text, aceasta vine cu o tastatura care are si rol de protectie pentru ecran la transport. Tastatura se prinde de tableta printr-un sistem magnetic.

In plus, tableta dispune si de un stylus WACOM Active Electro-Static (AES) precis si capabil sa recunoasca gradul de apasare, totul pentru o acuratete cat mai buna la scrierea de mana a unei note sau la realizarea unor schite. Toshiba pune la dispozitia utilizatorilor si aplicatii dedicate de genul TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip si TruNote Share care permit scrierea, organizarea si partajarea notitelor, imaginilor sau fisierelor.

Toshiba dynaPad

Fisa tehnica a tabletei Toshiba dynaPad suna in felul urmator:

  • ecran IPS de 12 inchi cu straturi anti-amprente si anti-reflexie;
  • rezolutie 1920 x 1280 pixeli;
  • procesor quad-core Intel Atom X5-Z8300 tactat la 1.44Ghz;
  • 4GB memorie RAM;
  • intregul ansamblu cantareste 996 grame si are o grosime de 14.9mm.

Va fi pe piata europeana la inceputul anului viitor. Nu este o tableta ieftina, avand un pret in jurul a 1000 de Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *