Lenovo Home 900 – All-in-one extra-slim sau o imensa tableta?

Interesant noul sistem PC Lenovo Home 900, un all-in-one subtire cu ecran de 27 de inchi si cu un sistem de sprijin retractabil care permite pozitionarea lui pe orizontala, pentru a fi utilizat intocmai ca o tableta.

Ecranul are o rezolutie de 1920×1080 pixeli si este motorizat de procesoare Intel Core i5 sau i7 din generatia a 5-a. In paranteza fiind spus, nu am inteles niciodata de ce sistemele all-in-one au intotdeauna procesoare dintr-o generatie mai veche. De exemplu, acum este “la moda” generatia a 6-a de procesoare Intel. De ce ai pune procesoare de anul trecut pe un sistem pe care il lansezi acum?

Din cate am inteles vor fi si modele cu placa grafica mai puternica, de exemplu cu Nvidia GeForce 940A cu 2GB VRAM. Alte specificatii: pana la 8GB memorie RAM si stocare pe SSHD-uri cu o capacitate de pana la 1TB.

Mai mult, are si un acumulator intern cu o autonomie de pana in trei ore. Are trei porturi USB 3.0 dar si unul HDMI-in, pentru conectarea unui laptop de exemplu.

Pe cat de sexy si subtire este (19.5mm), pe atat de scump este pretul lui. Cel mai ieftin model costa aproximativ 1550 dolari.

Exista si Lenovo Yoga Home 500, cu ecran de 21.5 inchi. Mai ieftin, desigur.

Avem si prezentare video oficiala.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *