Star Wars: The Force Awakens – Noul trailer este pe internet

Trilogia Stars Wars m-a fascinat inca de cand eram copil, de cand am vazut episodul IV – A New Hope  la cinematograful din satul bunicilor.

Iar noua pelicula Star Wars: The Force Awakens va fi in cinematografe pe 18 Decembrie. De-abia astept sa vad cum merge firul povestii mai departe, dupa ce Imperiul a fost distrus. De remarcat ca in film vor aparea in roluri principale aceiasi actori: Mark Hamill (Luke Skywalker ), Carrie Fisher (Printesa Leia) si Harrison Ford (Han Solo).

Din cate am inteles, in SUA s-au pus deja in vanzare biletele pentru avanpremiera si premiera. Normal, si la noi se intampla acelasi lucru. Puteti cumpara inca de acum biletele la Imax-ul din Afi Cotroceni. Ma gandesc ca in curand vor aparea la vanzare si in celalalte lanturi de cinematografe, atat din Bucuresti cat si din tara.

Iata ca acum a aparut un nou trailer al filmului, in care ni se dezvaluie inca o frantura de intriga…

Daca sunteti curiosi, il puteti urmari in continuare.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *