Adaptor bluetooth Philips AEA2700 – Reda wireless muzica din telefon pe vechiul sistem audio

Tii colectia de muzica pe un smartphone, pe o tableta sau pe un laptop? Si nu o poti reda simplu (si wireless) pe boxele conectate la amplificator? Exista o solutie!

Se numeste Philips AEA2700 si este un adaptor bluetooth care se conecteaza la amplificator, sau la un alt sistem audio, prin intermediul unor conectori RCA sau a unui jack de 3.5 mm. De asemenea, are si conectori digital coaxial si inca unul optic. Practic este compatibil cu orice sistem audio care are macar un canal de intrare a sunetului.

Adaptorul Philips poate lucra concomitent cu pana la trei dispozitive mobile diferite (smartphone, tableta sau alte echipamente cu Bluetooth). Pentru o conectare cat mai usoara cu dispozitivul mobil, dispune si de tehnologie NFC.

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700

Daca vreti sa ascultati o melodie de pe un dispozitiv diferit fata de cel de pe care este redata, trebuie doar sa apasati tasta play. Producatorii promit un sunet de calitate, puternic si clar. Are o raza de acoperire de pana in 10 metri.

Si nu mi se pare deloc scump – costa 230 de Lei. Exista si un model mai ieftin, AEA2000, care costa aproximativ 140 de Lei.

Asa ceva cred ca mi-ar trebui si mie, pentru ca atunci cand vreau sa redau o melodie de pe telefon trebuie neaparat sa ma conectez cu un fir la amplificator. Tu cum procedezi?

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Adaptor bluetooth Philips AEA2700 – Reda wireless muzica din telefon pe vechiul sistem audio

 • November 8, 2018 at 8:24 pm
  Permalink

  Buna seara .Va rog ajutati-ma !Am cumparat pentru copii mei de la scoala un sistem audio panasonic in ideea ca il voi putea conecta la laptop.Problema este ca acest sistem are bluetouth si nu are in spate loc unde sa introduc cablu ce ar face conexiunea laptop -sistem?Am incercat sa conectez cele doua prin bluetouth dar nu am reusit.Ce as putea face?
  Multumesc frumos!!
  Cu respect ,Mariana Salasan

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *