Cosplay la New York Comic Con 2015

Personajele Cosplay atrag cu siguranta privirile tuturor participantilor la un eveniment de genul Comic Con sau DreamHack. Fenomenul este pe un val pozitiv chiar si la noi in tara, chiar am vazut costumatii extrem de reusite la ultimele evenimente de genul asta la care am participat.

Acum vreau sa va arat si voua cum arata personajele Cosplay peste ocean, de altfel acolo de unde practic a inceput totul. Avem doua videoclipuri de la editia de anul acesta a festivalului Comic Con din New York.

Pesemne ca si saptamana viitoare la evenimentul DreamHack din Cluj Napoca vor fi prezente multe personaje Cosplay. Pacat ca este atat de departe, ca m-as fi dus si eu… 😀

Enjoy!

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *