InFocus Kangaroo: un desktop cat un smartphone

InFocus Kangaroo, produs de o companie axata mai degraba pe proiectoare, este un PC desktop de dimensiunile unui smartphone, pe care il poti duce cu tine peste tot.

Practic, ajunge sa conectezi perifericele necesare si ai un PC cu Windows 10 tot timpul la tine. Avantajele sunt evidente, mai ales pentru cei care lucreaza si de acasa – practic, munca merge cu tine.

Device-ul are 32GB de spatiu de stocare intern si slot de stocare microSD, fiind bazat pe un procesor Intel Atom x5, completat de 2GB de RAM. Pentru sarcini zilnice de birou, configuratia ar trebui sa fie OK.

Mai mult, poti folosi si un dock cu HDMI si doua porturi USB, precum si sa il conectezi la un iPad, pe care sa il utilizezi ca monitor.

Compania a promis, insa, ca vor exista mult mai multe accesorii, care sa dezvolte un adevarat ecosistem in jurul lui InFocus Kangaroo.

Sa nu uit sa spun amanuntul esential: costa 99 de dolari.

Mai multe detalii in filmuletul de mai jos.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *