OnHub – Router Wi-Fi Google construit in parteneriat cu ASUS

Google prezinta router-ul wireless OnHub construit in parteneriat cu taiwanezii de la ASUS. Un router performant la care se pune accentul si pe design, pentru a-l aseza fara oriunde in casa, fara a deranja din punct de vedere vizual. In America are un pret de aproximativ 220 dolari.

OnHub este de tip AC1900, are un procesor dual-core tactat la 1.4GHz, 1GB memorie RAM si lucreaza atat in banda de 2.4GHz cat si in cea de 5GHz. Nu-i lipseste un port WAN Gigabit, inca unul LAN Gigabit si nici un port USB 3.0, pentru partajarea in retea a documetelor sau fisierelor multimedia.

Are securitate WPA2-PSK si vine cu o aplicatia Google On pentru smartphone, prin intermediul careia poate fi setat si administrat.

ASUS OnHub

La nevoie, permite cresterea vitezei de transfer prin Wi-Fi pentru un anume dispozitiv, chiar printr-un simplu gest cu mana facut deasupra lui.

OnHub are la interior sase antene. Din cate am inteles, in functie de locul in care se afla un anumit dispozitiv in aria de acoperire a retelei, router-ul stabileste cea buna combinatie de antene pentru a trimite eficient semnal wireless catre el.

Avem si un filmulet oficial de prezentare.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *