Acer Aspire F15, laptop tip desktop-replacement cu Intel Skylake comercializat in Romania

In sezonul sarbatorilor de iarna vor fi disponibile in Romania la comercializare si noua serie de laptopuri Aspire F15 (F5-572G) de la Acer. Sunt echipamente tip desktop-replacement, cu o configuratie puternica si un pret accesibil.

Acestea au ecran de 15.6 inchi cu rezolutie full HD, sunt dotate cu generatia a 6-a de procesoare Intel Core, permit upgrade de memorie RAM pana la 16GB, au stocare pe SSD-uri de pana la 156GB sau hard disk-uri de pana la 2TB si nu le lipseste o placa Wi-Fi de tip AC. De asemenea, se lauda ca ar avea un sistem audio performant, in stare sa redea un sunet echilibrat.

Aspire F15 au o grosime de 29.2mm si o greutate de 2.4Kg, astfel ca nu vor parasi prea des biroul pe care au fost asezate. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de pana la 6 ore.

La noi in tara vor fi disponibile doua variante de culori, rosu si negru. Configurația entry va avea un pret recomandat de 2.799 de lei si va dispune de un procesor Intel Core i5-6200U, 4GB memorie RAM si o placa grafica suplimentara NVIDIA GeForce 920M cu 2GB de memorie DDR3. Modelul de top are procesor Intel Core i7-6500U, 8GB memorie RAM, placa grafica NVIDIA GeForce 940M 4G-DDR3 si un pret recomandat de 3.399 de lei.

Interesante sistemele, performante si la un pret chiar ok as spune. Totusi, banuiesc ca in pret nu a fost inclus si sistemul de operare.

Aspire F15 Aspire F15

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *