Noi boxe portabile Philips, cu Bluetooth si microfon pentru convorbiri telefonice

Gibson Innovations aduce la noi in tara o noua gama de boxe portabile Philips, capabile sa redea muzica prin conexiune Bluetooth. Chiar daca sunt compacte si usoare, acestea promit un sunet puternic si curat, tocmai bun pentru o auditie la gura sobei intr-o cabana in varf de munte.

Sunt disponibile in mai multe culori si sunt dotate cu tehnologiile multi-pair si NFC, cu ajutorul carora puteti sa conectati mai multe smartphone-uri sau tablete in acelasi timp, printr-o simpla atingere. Noile modele din gama sunt: Philips BT6600B, BT3600B și BT2600B.

Philips BT6600B seamana foarte tare cu modelul BT6000B pe care l-am utilizat si eu de curand. Este robusta, fabricata din materiale care rezista la umiditate si are o baterie reincarcabila cu autonomie de functionare de pana la 12 ore. Pentru incarcare are un dock special, foarte usor de folosit.

Boxa portabila Philips BT6600B

Are drivere active din neodim si difuzoare pasive duble orientate in directie opusa, capabile sa redea un sunet cu o putere de 16W RMS, la 360 de grade. Calitatea auditiei este sustinuta si de un procesor audio digital care ii optimizeaza performantele. Banuiesc ca se aude mai bine decat modelul pe care am avut ocazia sa-l folosesc.

Normal, Philips BT6600B are si microfon incorporat, astfel ca poate fi utilizata si pentru convorbiri telefonice. Mai mult, permite incarcarea dispozitivelor mobile de la acumulatorul sau, avand un port USB dedicat acestui scop. Nu-i lipseste un conector auxiliar de 3.5mm pentru redarea muzicii si de pe dispozitive fara Bluetooth.

Boxa Portabila Philips BT3600

Celelalte doua modele Philips BT3600 si BT2600 sunt subtiri si usoare, astfel ca nu ocupa mult spatiu in bagaje. Au puteri de iesire audio de 10W, respectiv 4W, si permit efectuarea apelurilor telefonice cu ajutorul microfonului incorporat.  Ambele au functie anti-distorsiune, care permite redarea muzicii la un volum ridicat si o calitate foarte buna, chiar si atunci cand bateria are un nivel scazut de incarcare.

Philips BT3600B este stereo, iar Philips BT2600B ofera un sunet mono. Ambele boxe portabile au si conector auxiliar de 3.5mm.

Philips_wireless_portable_speaker_BT2600_image5_KI

Preturile orientative ale noilor boxe portabile Philips sunt urmatoarele:

  • Philips BT6600B (culori: negru, albastru, roșu)  – 749.9 Lei;
  • Philips BT3600B (culori: negru, alb, albastru, roșu)  – 369.9 Lei;
  • Philips BT2600B (culori: negru, alb, albastru, roșu) – 229.9 Lei.

Ce ziceti, ar fi niste cadouri frumoase de Craciun, nu?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *