Modding de Asia

Modding-ul este o activitate populara printre pasionatii de hardware la nivel international. Practic, entuziastii si arhitectii de sistem realizeaza PC-uri cu un design deosebit si fise tehnice puternice, bazate pe cele mai noi tehnologii pe care le au la dispozitie. Pentru construirea unui astfel de sistem PC customizat sunt cheltuite sume importante de bani, ca sa nu mai spunem de timpul consumat cu design-ul sau asamblarea lui.

Am vazut initiative de acest gen si la noi in tara, sustinute de ASUS Romania in parteneriat cu cei de la PcGarage. Iar cel mai interesant PC customizat pe care l-am vazut la noi este bufnita Strix expusa Dreamhack anul trecut.

Acum vreau sa va arat ce s-a intamplat la evenimentul Asia LAN Party 2015 desfasurat in Thailanda, unde au fost expuse cam 100 de astfel de sisteme customizate. Evenimentul a fost sustinut de aproximativ 20 de branduri importante ale industriei de profil.

Imaginile de acolo le puteti vedea pe site-ul http://www.hardwarezone.com.my/.

Va vor incanta cateva exemplare interesante, cu siguranta.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Modding de Asia

 • November 17, 2015 at 12:53 pm
  Permalink

  mdea… misto tuning thailandez 😀

  Reply
  • November 17, 2015 at 12:54 pm
   Permalink

   :)) ma bucur ca iti place

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *