Philips HTL7140B – Sistem audio 5.1, compact si puternic, tocmai bun de pus langa televizor

Pe langa imaginile la dimensiuni mari, ce ne mai incanta la vizionarea unui nou blockbuster la cinema? Sunetul, cu siguranta. Este puternic, surround, te face sa traiesti actiunea la maxim. Chiar te tine lipit de scaun in momentele dinamice.

Asa ca, pentru a crea o atmosfera cat de cat asemanatoare in propria sufragerie, ai nevoie de un sistem audio suplimentar, nu te poti baza pe cele doua boxe amarate ale televizorului. Desigur, exista tot felul de solutii de acest gen, mai scumpe sau mai ieftine, mai voluminoase sau mai compacte; alegerea unuia fiind dependenta atat de spatiul pe care il aveti la dispozitie, cat si de bugetul familial.

Eu doar vreau sa va atrag atentia asupra noului sistem audio 5.1 Philips HTL7140B. Unul extrem de compact, compus doar dintr-un soundbar de pus sub televizor si inca un subwoofer, cu o putere totala de 320W.

Desi nu ar parea, HTL7140B este un adevarat sistem audio 5.1. Unitatea principala, adica soundbar-ul, are trei difuzoare pentru sunetele medii si inca doua tweetere dispuse la extremitati. Normal, dintre cele trei difuzoare de sunete medii, cel din mijloc se ocupa de canalul central.

Philips HTL7140B

Celelalte doua difuzoare au propriul amplificator si redau un semnal sonor procesat diferit.  Iar pentru crearea efectului surround, cu un sunet care te inconjoara, tweeterele sunt pozitionate oblic. Iar cu subwooferul de 8 inchi comunica wireless, astfel ca acesta are nevoie doar de un fir pentru alimentare.

Este dotat cu intrare optica digitala, iesire HDMI 1.4, intrare HDMI, conector auxiliar de 3.5 mm si port USB. Dar dispune si de tehnologie Bluetooth si NFC, pentru conectarea wireless a dispozitivelor portabile. Asa ca puteti reda fara probleme si colectiile muzicale stocate pe smartphone sau pe vreo tableta.

Philips HTL7104B/12 are un pret de aproximativ 2500 de Lei. Chiar sunt curios cum se aude.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *