Red & Black Weekend – Oferte speciale pentru clientii Vodafone

Vodafone Romania are o oferta interesanta in acest weekend. Prin campania “Red&Black Weekend” ofera reduceri cu pana la 100% pentru smartphone-uri, plus cadouri si bonusuri la traficul de date (pana la 50 GB), valabile timp de 6 luni. In plus, in acest weekend toate magazinele din reteaua Vodafone Romania vor avea program prelungit.

De exemplu, impreuna cu pachetul format din abonamentul SUPER RED 19 poate fi achizitionat:

  • smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6 la 0 Euro, redus de la 44 de euro;
  • sau modelul Huawei P8 Lite, tot la 0 Euro, redus de la 49 euro; plus o boxa Huawei (cadou).

De beneficii suplimentare vor avea parte si clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament de internet mobil. Astfel: o reducere de 2 EUR (TVA inclus), valabila la pretul abonamentelor (Smart Net 10, Smart Net 11, Smart Net 12, Super Smart Net 16, Smart Net 19, Super Smart Net 30) cu tableta, in rate, pe toata perioada contractuala.

In plus, in perioada 20-30 noiembrie, clientii noi sau cei care isi reinnoiesc abonamentul SMART sau RED vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare, astfel:

  • 25 GB pentru cei care opteaza pentru RED 16, SUPER RED 19;
  • 50 GB pentru cei care opteaza pentru un plan tarifar, incepand cu SUPER RED 25.

Clientii care isi achizitioneaza sau reinnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tableta (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicatia HBO GO timp de 3 luni, fara costuri suplimentare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *