Samsung Galaxy S7, cu slot microSD?

Samsung Galaxy S7 ar urma sa vina cu un slot microSD, si la fel ar urma sa stea treburile si in cazul lui Samsung Galaxy S7 Edge, daca e sa dam crezare celor spuse de blogul italian HDBlog.

Sursele italienilor spun ca Samsung ar fi invatat ceva din criticile legate de lipsa slotului microSD (de altfel, si subsemnatul a criticat acest lucru in review), astfel ca acesta ar urma sa revina la noile modele Samsung Galaxy S7. Normal, exista varianta de 128GB, dar putini sunt dispusi sa dea banii in plus pe ea (in plus, e infinit mai simplu sa imbunatatesti capacitatea de stocare pe parcurs cu un card).

Aceeasi sursa mai mentioneaza ca, in cazul modelului Samsung Galaxy S7 Edge, displayul sa fie curbat si in partile de sus si jos. Vom vedea daca vreuna dintre cele doua informatii se mai si confirma, dar cea legata de slotul de card sunt convins ca ar bucura pe multa lume.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

2 thoughts on “Samsung Galaxy S7, cu slot microSD?

 • November 29, 2015 at 10:55 pm
  Permalink

  Vise umede. (si ale mele 🙂 )
  Pana si pe Note 5 l-au facut praf. Baterie capsata, lipsa card SD, lipsa port irDA, etc. Toate ca toate, dar lipsa cardului SD e cea mai ridicola, pentru ca apar mereu tipuri noi de card cu viteze mari.
  Stiu, banditismul si lacomia ii face sa il scoata. De ce sa cumperi varianta 16GB cu card cand poti da cu sute de $ in plus pentru varianta de 128GB? Nu?

  Reply
  • December 2, 2015 at 8:36 am
   Permalink

   Logica e cu siguranta aceea de a face clientul sa dea mai multi bani (nu spre asta tind toti?). Totusi, mai stii ca le vine mintea la cap macar cu slotul de card?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *