HyperX Savage USB Flash – Memorii USB performante si care au capacitati de stocare generoase

Unele dintre cele mai utilizate accesorii pe langa un computer sunt memoriile USB, cu siguranta. Nu cred sa mai existe utilizator de computer care sa nu aiba cel putin un stick de memorie asupra lui in permanenta, pentru trasnferul documentelor sau fisierelor de care are nevoie, la birou, acasa sau la scoala.

Kingston este cu siguranta unul dintre cei mai activi producatori pe aceasta piata, avand memorii USB de toata felurile, pentru toate buzunarele. Iar acum anunta poate cel mai performant astfel de gadget la ora actuala – HyperX Savage USB Flash.

Acesta este disponibil la capacitati de stocare de 64GB, 128GB si 256GB, astfel ca permite stocarea unor cantitati importante de documente sau fisiere multimedia. Pe care le poate transfera extrem de rapid de pe un computer, pentru ca este capabil sa asigure viteze de transfer de pana la 350MB/s la citire si de 250MB/s – la scriere.

HyperX Savage USB Flash este compatibil  cu standardul USB 3.1 Gen. 1 si are o garantie de 5 ani. Inca nu am aflat la ce preturi vor fi comercializate aceste memorii USB, voi reveni. Insa banuiesc ca nu sunt deloc ieftine.

HyperX Savage USB Flash

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *