Obiecte de fiecare zi facute cu imprimanta 3D

Imprimanta 3D va fi un obiect din ce in ce mai utilizat in viitor (unul mai mult sau mai putin indepartat), odata ce preturile acestui gen de dispozitiv vor tot scadea, permitand imprimarea rapida de obiecte simple, dar foarte utile.

M-am gandit sa supun atentiei voastre o lista foarte interesanta, in care se prezinta zece modele gata facute de obiecte care pot sa fie foarte folositoare, printate (daca asta o fi termenul corect), cu imprimanta 3D, de pe blogul site-ului CGTrader, unde sunt de gasit si modelele in cauza.

Mie personal, clip-ul pentru masina de tuns, adaptorul pentru baterii reincarcabile, standul pentru carduri si flash drive-uri (imaginea de mai sus) si suportul de iPhone pentru bicicleta mi s-au parut cele mai utile.

Ca sa nu mai zic de tavitele pentru trusa cu suruburi.

Spre marea mea surpriza, am gasit o intreaga gama de modele de imprimanta 3D pe Emag, la o cautare simpla (poate ca e mosul generos si va alegeti cu una).

Normal ca nu sunt ieftine dar, cum am spus, sper ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa ne tiparim toti acasa carligele de agatat prosopul si alte asemenea maruntisuri si sa evitam o vizita la magazinul chinezesc din colt in felul asta…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

One thought on “Obiecte de fiecare zi facute cu imprimanta 3D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *