AOC va prezenta la CES 2016 monitoare de generație nouă

Luna viitoare, între 6 și 9 ianuarie, se va desfășura în Las Vegas cel mai important târg de electronice al începutului de an, CES 2016. Așa că, de acum încolo vom începe să prezentăm tot felul de echipamente electronice care se vor lansa în premieră acolo. Deja au început să apară pe internet tot felul de știri, care de care mai interesante.

Cum componenta IT este una destul de importantă în cadrul acestui târg, ne așteptăm să vedem soluții noi și performante, cu un design atractiv, de la cei mai importanți producători. Vom vedea laptopuri, tablete, sisteme desktop, monitoare și tot felul de accesorii, la care vor saliva cu siguranță toți pasionații de tehnologie.

Interesante sunt și cele trei monitoare AOC care vor fi prezentate acolo – un nou model de monitor curbat de gaming, unul cu rezoluție 4K și conectivitate HDMI 2.0, plus un altul cu tehnologie Quantum Dot. Banuiesc că toate vor avea prețuri atractive, sub cele ale concurenței.

Monitoare AOC

Noul monitor de gaming AOC C3583FQ 160 Hz va fi prezentat în premieră la CES. Acesta are un ecran curbat cu o diagonală de 35 de inchi (89cm), tehnologie Adaptive-Sync compatibilă cu FreeSync și o rată de refresh de 160 Hz, pentru imagini dinamice fluide, fără decalaje și fără întreruperi.

Modelul AOC I2771FM9 funcționează cu tehnologia Quantum Dot și promite imagini vii, de o calitate superioară, cu o paletă coloristică extinsă. Este un monitor foarte bun pentru vizionarea filmelor sau pentru prelucrarea fotografiilor și are un ecran IPS cu o diagonală de 27 inchi (68,6 cm). Pentru acesta nu avem momentan o imagine de produs validă dar vom reveni.

Monitoare AOC

Cel mai performant dintre ele este modelul U2879VF care are un ecran de 28 de inchi  (71.1 cm) cu rezoluție 4K UHD de 3840×2160 pixeli. Are conectivitate DisplayPort 1.2a și HDMI 2.0, plus tehnologie AMD FreeSync pentru imagini video fără întreruperi.

Revenim cu detalii cât de curând despre aceste monitoare AOC.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *