Noi monitoare LG vor fi prezentate la CES 2016 în Las Vegas

Marca de monitoare LG este una deja recunoscută în piața de profil, coreenii având o gamă extinsă de astfel de echipamente. Iată că la CES 2016 în Las Vegas vor prezenta o nouă gamă de monitoare, care include modele UltraWide 21:9 şi altele de gaming cu rezoluție 4K.

Cel mai performant este monitorul LG 34UC98 cu un ecran curbat de 34 de inchi în format 21:9 UltraWide, dotat cu conectică Thunderbolt 2. Are o rezoluţie QHD de 3440×1440 pixeli, tehnologie IPS pentru redarea unei palete coloristice naturale, cu unghiuri largi de vizualizare, fiind util atât pentru activități de divertisment cât și pentru prelucrare foto-video. De asemenea, are tehnologie AMD FreeSync, utilă la afișarea unor imagini dinamice fluide, fără lag-uri sau sacadări.

Modelul LG 27UD68 are un ecran cu rezoluție 4K, fiind dotat și el cu tehnologie AMD FreeSync.

Monitorul LG 34UM88 cu un ecran în format 21:9 UltraWide este dedicat în special profesioniştilor care activează în domeniul media, fie că vorbim de fotografi sau de designeri grafici ce au nevoie de o reproducere precisă a imaginilor și a paletei coloristice. De menționat că are un port Thunderbolt 2, util celor care lucrează cu imagini video de mari dimensiuni.

Tot la CES 2016, gama de monitoare LG va fi completată de modelul LG 27UD88 de 27 de inchi și cu rezoluție Ultra HD 4K. Acesta are un port USB Tip-C pentru conectarea soluțiilor de stocare de nouă generație, care pesemne că vor invada piața de profil anul viitor. Am înțeles că prin intermediul acestui conector se va putea încărca și un laptop.

Interesantă noua gamă de monitoare LG, sper să fie disponibilă cât de curând și la noi în țară.

Monitoarele au un rol încă bine determinat pe piața IT&C, așa că mă aștept să apară modele interesante anul viitor, capabile să afișeze imagini de calitate și cu conectică de nouă generație. De asemenea, mă aștept să scadă prețurile semnificativ la monitoarele cu ecran mare și rezoluție QHD. Vedem ce se mai întâmplă, voi reveni.

Monitorul perfect din punctul meu de vedere – Ecran IPS, 27 de inchi, rezoluție cel puțin QHD, hub USB 3.0, conectori HDMI, Display Port, eventual cu suport Thunderbolt, compatibilitate MHL, cameră web cu poziție ajustabilă, plus tuner TV, pentru a avea și rol de televizor când este nevoie.

Monitoare LG

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *