Două noi gadget-uri de la Philips – Un microsistem audio și un ceas cu radio

Cum sunteți pe ultima sută de metri în căutarea cadourilor de Crăciun, vreau să vă supun atenției încă două gadgeturi de la Philips – un microsistem audio, potrivit pentru o persoană tânără, și un ceas cu radio pentru părinți sau chiar bunici.

Primul gadget este unul potrivit celor care au plăcerea să asculte muzică mai tot timpul. Este un microsistem audio, se numește Philips BTM2460 și, după cum se observă, are un design extrem de compact. Astfel că se potrivește în orice spațiu, chiar și în dormitorul unui tânăr student sau elev.

Deși este un sistem mititel, este chiar gălăgios, fiind capabil să redea sunetul la o putere maximă de 20W RMS. Are și sistem de boxe Bass Reflex, pentru un sunet mai profund, cu un bas mai puternic. Dar și funcție Digital Sound Control care permite optimizarea setărilor în funcție de stilul de muzică preferat.

Philips BTM2460

Mai mult, muzica preferată poate fi redată din mai multe surse. Micro-sistemul Philips BTM2460 este dotat cu CD player, intrare audio auxiliară de 3,5 mm, USB Direct și Bluetooth ce permite sincronizarea cu până la două dispozitive în același timp. De asemenea, are și radio FM care permite presetarea a până la 20 de posturi preferate.

Philips BTM2460

Sistemul poate fi așezat în siguranță pe orice raft sau poate fi montat pe perete, astfel încât să se integreze perfect în amenajarea camerei în care va fi amplasat.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial al Philips România. Philips BTM2460 are un preț de aproximativ 790 de Lei.

Philips AJ7010

Noul ceas cu radio Philips AJ7010 își poate dovedi cu siguranță utilitatea în orice casă și poate fi un cadou frumos de Crăciun pentru părinți sau bunici. Pe lângă radio-ul FM/MW, care va fi utilizat mai tot timpul, acesta are alarme care imită sunetele naturii și senzor de temperatură care afișează în orice moment temperatura ambientului.

Pot fi setate ore diferite la trezire, în funcție de zilele lucrătoare, de weekend sau de programul fiecăruia. Are și baterie, astfel că toate setările vor rămâne active când este o pană de curent.

Noul ceas cu radio Philips AJ7010 arată foarte bine și are un preț de 389 de Lei. Mai multe detalii, pe site-ul oficial Philips.

Philips AJ7010Alte idei pentru cadouri de Crăciun!

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *