Samsung Galaxy A9 – Phablet cu ecran de 6 inchi și un acumulator de 4000mAh

Gama de smartphone-uri Samsung Galaxy A este completată acum de phablet-ul Galaxy A9, cu un ecran de 6 inchi și un design premium cu metal și sticlă. Acesta tocmai ce a fost prezentat oficial în China. Bănuiesc că în primăvară va ajunge și în Europa, inclusiv la noi în țară.

Specificațiile lui Galaxy A9 sunt următoarele: un imens ecran Super Amoled de 6 inchi cu rezoluție 1080p, procesor cu opt nuclee Snapdragon 652 pe 64 de biți, 3GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32GB, plus slot microSD cu suport de până la 128GB, cameră de 13 Megapixeli cu stabilizare optică și lentile luminoase cu o deschidere a diafragmei f/1.9.

Deși are o grosime de numai 7.4 mm, terminalul Samsung Galaxy A9 se laudă cu un acumulator de 4000 mAh, care nu poate fi scos. Are și un senzor de amprentă încorporat în butonul Home aflat sub ecran.

Acesta va completa gama Galaxy A, compusă din terminalele Galaxy A5, cu ecran de 5.2 inchi full HD, și Galaxy A7, cu ecran de 5.5 inchi și rezoluție Full HD. De altfel o gamă interesantă de terminale, care atrage atenția și cumpărătorilor de la noi din câte am constatat.

Revin cu detalii legate de preț.

Via.

Samsung Galaxy A9 Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *