Toshiba Canvio Aerocast – Vrei să te conectezi wireless la hard disk-ul extern?

O soluție de stocare externa poate fi utilă într-o mulțime de situații. Nu cred că mai există utilizatori de computer, tabletă sau chiar de smartphone care să nu apeleze la astfel de soluții, fizice sau în cloud. Toți avem asupra noastră permanent un stick de memorie USB sau chiar un hard disk extern, pentru a salva fișierele la care am lucrat sau pentru a putea accesa rapid colecția personală.

Dar ce ziceti de un hard disk extern care are conexiune wireless și care vă permite în acest fel conectarea unui smartphone sau a unei tablete pentru transfer de fișiere sau streaming audio/video? Eu zic că este un accesoriu care se poate dovedi la fel de util.

Pe net am gasit modelul Toshiba Canvio Aerocast, un hard disk extern cu o capacitate de 1TB și modul Wi-Fi de tip N. Are și un slot SD pentru transferul rapid al pozelor pe el și nu-i lipsește un port USB 3.0 pentru conectarea prin fir direct la un computer.

Prin conexiune wireless promite viteze de transfer de până la 150Mbps. De asemenea, are un acumulator intern cu o autonomie de până la 5 ore. Normal, vine și cu un încărcător.

Este compatibil atât cu sistemele de operare de pe PC-uri cât și cu Android sau iOS. Pe amazon.de, Toshiba Canvio Aerocast are un preț de aproximativ 102 Euro.

Toshiba Canvio Aerocast Toshiba Canvio Aerocast

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *