O combinație tare ciudată de mouse și tastatură – Keymouse

Ca în fiecare an, cu doar câteva zile înaintea începerii târgului CES din Las Vegas, sunt anunțate premiile pentru inovație. Majoritatea împărțite către sponsorii principali, ca mai la toate evenimentele de acest gen, că deh, trebuie să mulțumești pe toată lumea. Chiar mă mir că nu au inceput încă să curgă comunicatele de presă cu laudele de rigoare și zecile de premii primite.

Dar unul dintre premii mi-a atras cu adevărat atenția, în primul rând prin ciudățenia formei sale. KeyMouse se numește și este un hibrid de tastatură și mouse cum nu am mai întâlnit până acum. După cum se vede, este compus din două părți mobile ale tastaturii qwerty, ambele și cu rol de mouse. Sunt curios ce se întâmplă dacă miști de ambii mouși în același timp.

Normal, Keymouse este un gadget wireless și care poate fi alimentat printr-un port USB. Are tot felul de butoane programabile și zone de reazem ale palmelor finisate cu un material cauciucat.

Ce ziceți? V-ar plăcea un astfel de gadget Keymouse? Poate fi unul dintre gadget-urile de succes în viitorul apropiat? V-ați putea descurca cu doi mouși în același timp? Poate este următorul nivel la care trebuie să trecem pentru a fi și mai productivi – cu doi mouși și două monitoare…

Sunt curios cât ar costa drăcia asta de Keymouse.

Keymouse

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *