LG va prezenta la CES 2016 un televizor cu rezoluție 8K!

Dacă anul trecut la CES 2015 televizoarele cu rezoluție 4K au ținut capul de afiș, se pare că la această ediție vom vedea primele televizoare 8K! Care pesemne că vor fi pe piață spre finele anului și la prețuri exorbitante.

Primii care au dat semne că vor prezenta la CES  2016 un astfel de televizor 8K sunt coreenii de la LG. Din păcate, nu am aflat momentan foarte multe detalii despre acest nou model. Ci doar că are o diagonală de 98 de inchi, adică cam 2.5 metri. Am uitat să menționez – 8K înseamnă 7680×4320 pixeli!

Bănuiesc că este un televizor inteligent cu un ecran IPS și că are preinstalată cea mai nouă versiune a sistemului de operare, webOS 3.0.

Revenim cu detalii.

Bănuiesc că și rivalii de la Samsung au pregătit un astfel de televizor. Rămâne de văzut.

Televizor LG 8K

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *