LG Gram 15 – Laptop de 15 inchi foarte ușor. Va fi prezentat oficial la CES 2016 în Las Vegas

Normal, compania coreeană LG va avea unul dintre cele mai importante spații expoziționale la CES 2016 în Las Vegas. Vor prezenta acolo noile televizoare cu sistem de operare webOS 3.0 și tehnologie HDR, noi linii de de sisteme audio, noi game de monitoare dar și noul laptop LG Gram 15. Poate, cine știe, chiar vreun smartphone sau vreo tabletă.

Interesant la acest laptop este faptul că, deși are un ecran de 15 inchi, greutatea lui totală nu depășește 1 Kg (980 de grame mai exact). Practic, forma lui nu este cu mult mai mare decât cea a unui laptop cu ecran de 14 inchi. Este mai ușor decât multe alte utraportabile cu ecrane de 11.6 inchi sau 13.3 inchi.

LG Gram 15 este motorizat cu cea mai nouă gamă de procesoare Intel Skylake și va fi cu siguranță unul dintre cele mai reușite echipamente portabile ale acestui an.

Revin cu detalii suplimentare despre LG Gram 15 cât de curând. Din păcate, nu prea îl văd comercializat la noi în țară. Dacă vă place foarte mult ar trebui să-l cumpărați din altă țară.

Via.

Cu siguranță că vom asista la o adevărată avalanșă de sisteme portabile sau hibride 2-în-1 sau convertibile la această ediție a târgului de electronice CES 2016. Stați pe aproape, vom relata despre cele mai importante dintre ele.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *