CES 2016 – Alpha 34, sistem all-in-one de gaming de la Maingear

Am văzut sisteme desktop de gaming, am văzut laptopuri de gaming, ba chiar și tablete care se vor dedicate exclusiv pasionaților de jocuri electronice. Iată că azi am văzut și primul sistem all-in-one de gaming. Aparține companiei Maingear, se numește Apha 34 și a fost prezentat oficial în cadrul evenimentului CES 2016 din Las Vegas.

Iar fișa tehnică a acestui sistem de gaming este cu adevărat impresionantă:

  • poate fi dotat cu procesorul cu opt nuclee Intel 5960X Extreme Edition sau cu procesorul cu 18 nuclee Intel Xeon, cu sistem de răcire cu lichid
  • poate fi dotat cu plăci de bază ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT sau ASROCK X99E-ITX
  • utilizatorii pot alege între plăcile grafice GeForce Titan X 12GB GDDR5 sau AMD Radeon R9 390X 8GB GDDDR5
  • poate avea până la 32GB memorie RAM
  • poate integra două unități de stocare de 2.5 inchi – ori  2x HDD de 2TB, ori 2x 1TB Samsung 850 Pro SSD
  • are Wi-Fi AC, Ethernet Gigabit.

Sună bine de tot fișa lui tehnică, nu? Este cu adevărat un sistem puternic, gata să dea piept cu orice titlu cu rezoluție complexă. La fel de bine poate fi utilizat și la sarcini profesionale complicate și consumatoare de resurse hardware.

Să nu uit încă un lucru important – sistemul all-in-one Maingear Alpha 34 are un ecran curbat cu o diagonală de 34 de inchi și o rezoluție WQHD 3840×1440 pixeli. Chiar că nu pre mai ai ce comenta.

Îmi place foarte tare și cum arată. Vouă nu?

Normal, un astfel de sistem, cu o astfel de configurație, nu poate fi deloc ieftin. Alpha 34 are prețuri de pornire de la 2000 de dolari.

Maingear Alpha 34

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *