CES 2016 – Keymission 360, prima cameră de acțiune de la Nikon

La CES 2016 japonezii de la Nikon au anunțat și prima lor cameră de acțiune, numită Keymission 360.

KeyMission 360 este o cameră compactă cu o formă pătrată capabilă să filmeze, așa cum îi spune numele, la 360 de grade. Fiind o cameră de acțiune, poate rezista cu succes la șocul unei căderi de la o înălțime de 2 metri și poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 30 de metri. De asemenea, este rezistentă la praf și poate funcționa fără probleme la temperaturi joase.

Normal, pentru a filma la 360 de grade, aceasta dispune de lentile atât în față, cât și în spate.

Și pentru ca această operațiune să fie de succes, aceasta trebuie prinsă cu un suport special deasupra capului celui sau celei care o poartă. Sau, mă gândesc că poate fi montată pe un trepied pentru a face panorame la 360 de grade.

nikon-ces-2016-169.0

Are bluetooth, NFC, conexiune Wi-Fi și este capabilă să filmeze la rezoluție 4K.

Imaginile sunt stabilizate cu tehnologia Nikon VR – Vibration Reduction.

Avem și primul videoclip de promovare pentru Keymission 360.

Alte câteva filmulețe realizate cu această cameră de acțiune, mai jos.

Revenim cu alte detalii cât de curând. Pentru că nu am aflat mai nimic despre fișa ei tehnică, despre aplicațiile dedicate. De asemenea, nu știm nici prețul și nici când va ajunge în magazinele de profil.

Nikon KeyMission 360 Nikon KeyMission 360

Nikon KeyMission 360 Nikon KeyMission 360

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *