CES 2016 – ASUS prezintă noi convertibile din gama VivoBook Flip

Asus actualizează gama de sisteme portabile convertibile VivoBook Fip cu noi modele de 13.3 inchi și 15.6 inchi, cu procesoare Intel Skylake de nouă generație, port USB Tip-C și opțional cu plăci grafice NVIDIA. Acestea au fost prezentate în premieră la CES 2016 în Las Vegas. De menționat că în luna septembrie a anului trecut a fost anunțat un model cu ecran de 11.6 inchi și cu procesoare Intel Celeron sau Intel Pentium.

Asus VivoBook Flip TP301 are un ecran de 13.3 inchi iar VivoBook Flip TP501 vine cu unul de 15.6 inchi. Noile modele pot fi echipate chiar și cu procesoare Intel Core i7, cu până la 8GB memorie RAM și cu soluții de stocare cu hard disk-uri de până la 1TB sau SSD-uri cu o capacitate de până la 512GB. Vor fi modele numai cu placă grafică Intel și altele cu placa grafică suplimentară NVIDIA GeForce 940M.

Convertibilele VivoBook Flip au Wi-Fi AC, tastatură iluminată, două porturi USB 3.0, încă unul USB Tip-C, port HDMI-out dar și cititor de carduri.

Modelul VivoBook Flip de 13 inchi promite o autonomie de până la 10 ore, măsoară 2cm în grosime și cântărește 1.5Kg. Cel cu ecran de 15.6 inchi are o greutate de 2.22Kg.

Încă nu am aflat detalii legate de prețurile sistemelor portabil VivoBook Flip sau de disponibilitatea lor în România.

ASUS VivoBook Flip

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *