CES 2016 – Toshiba dynaPad, tabletă cu Windows 10

Toshiba anunță la CES 2016 în Las Vegas tableta dynaPad cu un ecran de 12 inchi, rezoluție full HD+ (1920×1280 pixeli) și sistem de operare Windows 10.

Aceasta dispune de o fișă tehnică care permite accesarea aplicațiilor uzuale. Și anume – un procesor quad-core Atom x5 Z8300 tactat la 1.44GHz, 4GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64GB, plus slot microSD cu suport de până la 128GB, două porturi microUSB și încă unul micro-HDMI, pentru afișarea imaginilor pe ecrane mai mari. Are o configurație cu ajutorul căreia poți lucra fără reținere în aplicațiile de office, poți naviga pe internet și comunica sau socializa, ba poți să vizualizezi și videoclipuri la rezoluții High Definition.

Ecranul tabletei este acoperit cu sticlă Gorilla Glass 3 și este tratat chimic împotriva amprentelor. Utilizatorii au la dispoziție și un stylus Wacom dar și o tastatură care poate fi achiziționată separat.

Tableta Toshiba dynaPad are o grosime de 6.9mm și cântărește numai 580 de grame. Tastatura mai are încă vreo 200 de grame, așa că împreună nu depășesc 1 Kilogram.

Va fi disponibilă pe piață din această lună, la un preț de 570 de dolari. Bănuiesc că la noi în țară va fi disponibilă mult mai târziu.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *