CES 2016 – Casio Smart Outdoor Watch, ceas inteligent cu Android Wear

Noul ceas inteligent de la Casio este una dintre cele mai interesante lansări de la acest CES 2016. Se numește Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 , arată într-un mare fel și este construit conform standardelor MIL-STD-810. De altfel este primul ceas inteligent care poate fi scufundat până la o adâncime de 50 de metri. Și nu-i lipsește un microfon pentru comenzi vocale!

După cum se observă, ceasul Casio are un ecran rotund și arată al naibii de bine. Ecranul are o diagonală de 1.32 inchi și o rezoluție de 320×300 pixeli. Acesta are o structură dual-layer, cu un LCD monocrom și încă unul color separat.

Ceasului nu-i lipsește conexiune WiFi, Bluetooth sau tot felul de senzori pentru monitorizarea mișcărilor, a presiunii aerului, altitudinii etc.

Aplicația Casio Moment Setter+ poate înregistra informații despre viteza de deplasare, distanța parcursă sau alte detalii în timpul activităților efectuate în aer liber de genul alergat, pedalat cu bicicleta, alpinism și chiar pescuit.

Cu ecranul setat în mod color, ceasul Casio are autonomie doar pentru o zi. Dar, în mod “Timepieceof”, cu ecranul monocolor și fără conexiune la smartphone, bateria acestuia poate ține chiar și o lună. Cel puțin așa îl laudă producătorii.

Casio Smart Outdoor Watch

Casio Smart Outdoor Watch va fi pe piață din luna aprilie, la un preț de aproximativ 500 de dolari.

Avem și un videoclip oficial de prezentare.

Mai multe detalii despre Casio Smart Outdoor Watch, pe pagina oficială.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *