Site-ul Netflix in Romania, functional

Desi Netflix in Romania era vorba sa avem ceva mai incolo in acest an, iata ca lucrurile par sa se miste mai repede.

Mai precis, site-ul Netflix in Romania, netflix.ro,  te duce la o pagina de inscriere care pare sa functioneze fara probleme. Preturile la care te poti inscrie (cu prima luna gratuit, sunt intre 7.99 si 11.99 EUR, in functie de numarul de dispozitive pe care vrei sa il poti folosi in acelasi timp (1, 2 sau 4).

Prima luna este gratuita, dar tot e necesar sa dai detalii de card sau un cont de PayPal, urmand sa fii informat cu trei zile inainte de finalul perioadei in cauza, in caz ca vrei sa anulezi inainte de a fi taxat.

Prin aceasta miscare, intram si noi in randul tarilor “civilizate”, dar sunt convins ca destui vor continua sa pirateze (“suntem saraci si nu ne permitem 36 RON”)…

Netflix in Romania

Personal, m-am inscris chiar acum, totul functionand foarte rapid si simplu. Si recomandarile, asa cum se vede in imaginea de sus, nu au intarziat sa apara, bazandu-se doar pe cateva seriale si filme alese de mine dintr-o lista. Culmea, le-a nimerit chiar bine (de documentarul cu Keith Richards sunt chiar foarte curios).

Sa vedem care vor fi rezultatele si cum va prinde Netflix la romani.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *