CES 2016 – Alienware anunță primul laptop de gaming cu ecran OLED

Dacă componenta de gaming a fost una extrem de importantă la această ediție a CES 2016 din Las Vegas, era normal ca una dintre cele mai importante mărci de profil să nu lipsească din peisaj. Despre Alienware este vorba, daca nu v-ați prins încă, o companie care a celebrat de curând 20 de ani de la înființare.

Aceștia au anuțat acolo primul laptop de gaming cu ecran OLED, o tehnologie care oferă imagini mai luminoase, cu o paletă coloristică vibrantă, un contrast foarte bun și unghiuri largi de vizualizare. De meționat că la această ediție a CES am văzut și alte echipamente portabile cu ecran OLED, cum ar fi laptopuri sau tablete.

Noul laptop de gaming cu ecran OLED de la Alienware va avea un ecran de 13 inchi cu o rezoluție de 2560×1440 pixeli și configurații de top, asemănătoare modelelor actuale. De fapt, va avea o configurație asemănătoare modelului Alienware 13 R2.

Cu procesoare Intel Core i5 sau i7 de generație Skylake, cu până la 16GB memorie RAM, cu o placă grafică Nvidia GeForce 960M, stocare pe hard disk-uri sau pe SSD-uri cu o capacitate de până la 512GB.

Va fi pe piață din luna aprilie cu prețuri de pornire de la 1500 de dolari.

Alienware 13 OLED

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “CES 2016 – Alienware anunță primul laptop de gaming cu ecran OLED

 • April 3, 2016 at 2:11 pm
  Permalink

  Buna ziua! o precizare daca se poate ne luam un asuus 17inch cu ecran IPS sau asteptam OLED pana la sfarsitul anului?

  Reply
  • April 3, 2016 at 2:38 pm
   Permalink

   tare mi-e ca oledul ala o sa aiba preturi prea mari

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *