CES 2016 – Laptop de gaming de la EVGA

EVGA, producător cunoscut mai mult pentru plăcile sale de bază sau pentru alte componente pentru sisteme PC, a intrat și pe piața laptopurilor de gaming cu modelul EVGA SC17.

De altfel un portabil cu o fișă tehnică performantă și un look atrăgător, cu o carcasă din aluminiu și o siluetă destul de subțire pentru un echipament din categoria sa, care are o grosime de numai 2.7cm. Totuși, nu este un laptop tocmai ușurel, greutatea lui fiind de 3.85Kg.

Fișa tehnică de top se bazează pe un ecran de 17.3 inchi cu rezoluție 4K, un procesor Intel Core i7-6820HK K, placă grafică Nvidia GeForce 980M, 16GB memorie RAM, stocare hibridă pe un raid de SSD-uri de 128GB (256GB total) și un hard disk de 2TB, un port USB Tip C și încă două porturi miniDisplay pentru conectarea la ecrane mai mari. De menționat că ecranul nu are suport G-Sync.

Acumulatorul din dotare promite o autonomie de până la patru ore. În orice caz, este un laptop care promite, atât din punct de vedere al configurație, una de top la ora actuală, cât și din punct de vedere al aspectului său exterior, unul potrivit chiar și în birourile unei companii.

Laptopul EVGA SC17 va fi pe piață în prima parte a acestui an. Nu prea cred să fie disponibil la comercializare și la noi în țară. Dacă vă place cum arată, va trebui să faceți o vizită în Taiwan sau să îl cumpărați de pe alte site-uri internaționale.

O prezentare video oficială, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *