Zalman ZM-GM4 – Un mouse care arată foarte bine

Nu sunt eu un gamer înrăit, mai degrabă un n00b la acest gen de activități recreative, dar îmi plac la nebunie moușii construiți special pentru pasionații de jocuri electronice. Pentru că majoritatea arată foarte bine, pentru că sunt customizabili, pentru că au senzori de calitate care răspund rapid și cu acuratețe dar și pentru că permit presetarea unor comenzi pe butoanele lor suplimentare, utile atât în jocuri cât și la programele de office. Am văzut câțiva mouși de acest gen care mi-au plăcut tare, unul dintre ei fiind modelul Mad Catz RAT 9. Și zi de zi mă folosesc de un Logitech G502, care funcționează în continuare foarte bine și de care sunt extrem de mulțumit.

Prin peregrinările mele zilnice pe internet am mai găsit încă un mouse de acest gen care mi-a atras atenția, Zalman ZM-GM4. De la un producător despre care, spre rușinea mea, știam că face numai carcase, coolere și surse pentru pc-uri, unel de o foartă bună calitate de altfel și apreciate pe măsură.

Ce să mai, după cum vedeți Zalman ZM-GM4 este un mouse care arată chiar foarte bine. Permite ajustarea înălțimii și lățimii pentru a se potrivi cât mai bine pe mărimea palmei utilizatorului, are butoane Omron pentru click certificate pentru 5 milioane de apăsări, sistem de ajustare a greutății la care ai acces printr-o mică trapă și nu mai puțin de 10 butoane programabile.

O prezentare video a lui, mai jos.

Zalman ZM-GM4 are un senzor laser de 8200DPI a cărui sensibilitate poate fi ajustată în funcție de aplicația utilizată. De asemenea, există o aplicație dedicată care permite ajustarea parametrilor de funcționare și setarea butoanelor de macro.

Din câte văd, este disponibil la comercializare și la noi în țară, la un preț de aproximativ 230 de Lei.

Câteva imagini cu acest mouse de gaming Zalman ZM-GM4, mai jos.

Zalman ZM-GM4 Zalman ZM-GM4 Zalman ZM-GM4

Ce ziceți? Vă place?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *