Microsoft cumpara tastatura SwiftKey

SwiftKey, poate cea mai reusita tastatura independenta pentru Android si iOS in materie de viteza de scriere, a fost achizitionata de Microsoft. Vestea a fost, de altfel, anuntata oficial de companie pe blogul sau.

Normal ca nu s-a dat o cifra oficial a tranzactiei, dar cifra vehiculata este de 250 de milioane de dolari.

Acum, ce poate insemna asta pentru SwiftKey? Eu as spera ca nu inseamna ceea ce a insemnat pentru alte companii mai mici cumparate de unele mai mari, adica promisiuni, urmate de disparitii totale si utilizare a tehnologiilor pe alocuri in alte produse.

Ambele companii asigura utilizatorii ca dezvoltarea SwiftKey va continua exact la fel, dar Microsoft va gasi moduri de a integra SwiftKey cu tehnologia proprie WorldFlow. Pana la urma, la Windows pe dispozitive cu touchscreen, nici nu ar fi deranjant sa poti scrie ceva mai rapid, nu?

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *