Noul joc DOOM, disponibil pe 13 mai (trailer video)

Noul joc DOOM va constitui cu siguranta o mare bucurie pentru fanii genului, insa cred ca ii va face sa puna mana din nou pe calculator si pe cei care nu se mai joaca de ani intregi (si au cam varsta mea). Multi dintre cei mentionati isi aduc aminte cu siguranta de DOOM, cu care si-au pierdut noptile pe la cluburile de jocuri, acel loc de pierzanie al acelor ani.

Indiferent cum o privesti, noul DOOM urmeaza a fi disponibil pe 13 mai, pentru XBOX One, PC si PS4 si va avea, pe langa editia standard (60 USD), si o editie pentru colectionari, dotata si cu o statueta a lui Revenant (nu, nu in versiunea diCaprio). Cea de-a doua costa dublu, 120 USD.

Detalii despre ele sunt de gasit aici, pe site-ul oficial.

In alta ordine de idei, mai jos e si trailerul, ca sa va faceti o idee cu privire la ceea ce e pe drum.

Eu zic ca arata destul de interesant.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

2 thoughts on “Noul joc DOOM, disponibil pe 13 mai (trailer video)

 • February 6, 2016 at 8:26 am
  Permalink

  prea sângeros pentru gustul meu…

  Reply
  • February 10, 2016 at 10:49 am
   Permalink

   Dar arata bine si probabil ca va fi distractiv 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *