Microsoft Lumia 650, în curând la Orange și Vodafone România

Noul smartphone din clasa de mijloc Microsoft Lumia 650 își va face cât de curând apariția pe piață, la un preț de aproximativ 220 de Euro (fără abonament). Din câte am aflat, acesta va fi disponibil în curând și la operatorii Orange România și Vodafone România. Ar putea fi pe piață chiar din 15 Februarie 18 februarie, așa că ar trebui să apară în câteva zile la precomandă pe site-urile acestora.

Lumia 650 are un look atrăgător, fiind asamblat într-o carcasă înconjurată pe muchii cu o ramă ce pare a fi din aluminiu. De asemenea, pare a fi mai subțire decât modelul Lumia 640 lansat anul trecut.

Din punct de vedere al specificațiilor nu pare a fi un terminal tocmai de încredere – are un ecran de 5 inchi cu o rezoluție 720p, un procesor Qualcomm Snapdragon 212 tactat la 1.3GHz, doar 1GB memorie RAM și slot pentru carduri microSD. Acumulatorul terminalului va avea o capacitate de numai 2000mAh.

Avem și un videoclip oficial de prezentare.

De asemenea, Lumia 650 are suport LTE, o cameră foto principală cu o rezoluție de 8 Megapixeli și încă una dispusă frontal de 5MPix, modul aGPS, Bluetooth 4.1 și Wi-Fi tip N. Din câte am înțele, smartphone-ul cu Windows 10 Mobile va avea și suport dual-SIM.

Din acest punct de vedere, pare a fi un telefon dedicat în special activităților de comunicare, informare, orientare și socializare. Mă îndoiesc că va face față în jocuri cu o grafică complexă sau la vizualizarea unor filme cu rezoluție High Definition. Rămâne de văzut, poate sistemul de operare Windows 10 Mobile este optimizat cum trebuie.

Din păcate, terminalul Lumia 650 nu are și funcția Continuum, pentru a-l putea conecta la o tastatură, mouse și un ecran mai mare.

 

Microsoft Lumia 650

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *