Un smartwatch Tissot va fi prezentat oficial luna viitoare

Piața ceasurilor inteligente devine tot mai variată, mai interesantă și mai dinamică, mai ales că încep să-și facă simțită prezența și producătorii adevărați de ceasuri clasice, cum ar fi Fossil, Casio sau Tag Heuer. Iar la CES 2016 mi-au atras atenția și modelele de la Garmin, Razer și chiar Omron, cel din urmă fiind dedicat mai degrabă  persoanelor cu probleme medicale.

Iată că primim vești importante din partea altui producător notabil al industriei, Swatch Group AG, care are în portofoliu mărci importante, dintre care amintim de Swatch, Tissot, Breguet și Omega.

Compania elvețiană intenționează să lanseze nu mai puțin de trei smartwatch-uri în acest an. Inclusiv unul sub marca Tissot care va fi prezentat oficial luna viitoare în cadrul târgului Baselworld. Nu am aflat mai multe detalii despre viitorul ceas inteligent Tissot, nici despre funcțiile lui, nici despre prețul său de comercializare. Totuși, cred (sper) că va fi mai ieftin decât modelul Tag Heuer.

Sper ca noul smartwatch Tissot să nu funcționeze pe bazele sistemului de operare Android Wear. Aș preferă să aibă un sistem de operare proprietar, care să permită un consum de energie cât mai eficient, pentru o autonomie cât mai lungă de utilizare.

Nu țin neapărat să aibă ecran tactil, nici să afișeze conținutul unui e-mail sau notificările de pe Facebook. Aș prefera să aibă o formă clasică, cu un cadran analog, dar să nu-i lipsească senzori și funcții de monitorizare a activităților fizice. De asemenea, ar fi excelent să fie rezistent la scufundările în apă.

Compania elvețiană pregătește o nouă ediție a ceasului Swatch Touch Zero pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Revenim cu mai multe detalii cât de curând.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *