Vodafone România – Internet gratuit la metrou și de ziua îndrăgostiților

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, Vodafone România a anunțat două oferte interesante pentru clienții săi – trafic de internet gratuit în metroul bucureștean dar și în weekend-ul 13-14 februarie, când este celebrată ziua îndrăgostiților.

Practic, de astăzi și până la finele lunii martie (31 martie mai exact), clienții Vodafone care circulă cu metroul bucureștean vor putea naviga pe internet sau socializa în aplicațiile dedicate fără să plătească traficul de internet. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin intermediul HBO GO sau Zonga, sau vor putea avea acces gratuit la conținutul bibliotecii digitale realizată în parteneriat cu Humanitas. Traficul de internet va fi gratuit atât pentru abonații persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice sau clienții care au cartele prepay.

De asemenea, în weekend-ul 13-14 Februarie, aceeași clienți vor beneficia de trafic de internet gratuit. Mai mult, chiar și abonații celorlalți operatori telecom vor putea utiliza aceste servicii gratis de internet dacă își vor procura o cartelă gratis din magazinele Vodafone până pe 14 februarie, începând de astăzi.

Încă ceva – din data de 16 februarie Vodafone România va deschide o pagină de internet prin intermediul căreia orice client poate oferi feedback despre calitatea serviciilor operatorului și despre problemele experimentate. Fiecare utilizator care oferă feedback relevant va fi recompensat cu o zi de internet gratuit. Bonusul va fi activat în maxim 48 de ore de la completarea formularului și va putea fi utilizat timp de 24 de ore. Atenție, bonusul va fi acordat doar o dată pe lună.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *