LG G5, cu display pornit tot timpul

LG G5, care ar urma sa fie lansat in acelasi timp cu Samsung Galaxy S7, va veni cu o functie cel putin interesanta.

Avand in vedere ca traim vremuri in care e o tragedie sa iti scape vreo notificare, LG G5 are o bucata din display pornita tot timpul, astfel incat, daca cumva te trezesti noaptea si nu poti trai fara sa stii daca ai primit vreun mail, nu mai e nevoie sa pornesti tot ecranul pentru asta.

Asa cum se vede in imagine, ti se va arata ora, precum si simbolurile notificarilor existente. E de presupus ca asta inseamna (pentru a face economie de baterie), ca restul pixelilor sunt tinuti opriti.

Daca Samsung a preferat pentru asta banda de la Edge, sau altii au preferat un al doilea display, iata ca LG vrea sa mearga cu utilizarea in acest scop a unei portiuni din singurul display al aparatului.

Si nu, nu e barfa sau leak. LG a publicat GIF-ul de mai jos chiar pe pagina sa Facebook oficiala, GIF-ul fiind cel de mai jos.

Cert e ca eu cred ca e o idee interesanta si sunt curios cum va fi in practica (si daca se poate opri daca te scoate din sarite noaptea).

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *