Victorinox și Acer anunță un parteneriat interesant

Se pare că ne așteaptă vești interesante de la MWC 2016 din Barcelona. Normal, vor fi lansate o mulțime de telefoane de top sau din gama de mijloc acolo, plus multe accesorii și ceasuri inteligente.

O surpriză ar putea veni și din partea companiilor Victorinox Swiss Army și Acer, care tocmai ce au anunțat un parteneriat al cărui rezultat îl vom afla peste câteva zile.

Nu cred să vedem chiar un ceas inteligent de la Victorinox, deși totul este posibil într-un viitor apropiat. Din comunicatul oficial am dedus că ar fi mai degrabă vorba despre un accesoriu inteligent făcut de taiwanezi pentru gama elvețiană de ceasuri INOX.

După cum spune șeful Victorinox Swiss Army, Alexander Bennouna, misteriosul gadget va fi un accesoriu inteligent inovativ, unic, care va aduce un plus de inteligență ceasurilor din gama INOX, oferindu-le multiple funcționalități. Totul fără a periclita rezistența și durabilitatea lor.

Poate că va fi ceea ce ne dorim mulți dintre noi. Poate că noul gadget va fi capabil să ofere  ceasurilor Victorinox deja obișnuitele funcții inteligente de monitorizare. Acestea păstrând totuși atât liniile clasice, atât de apreciate, cât și calitățile legate de rezistență, chiar și la scufundarea în apă, și, poate cel mai important lucru, autonomia de durată.

Cel mai probabil va fi o curea specială care va putea fi pusă pe ceasurile inteligente Victorinox. Bineînțeles, va avea tot felul de senzori pentru monitorizarea activităților fizice dar și propriul acumulator, ce va putea fi încărcat ca orice alt gadget de acest gen. Chiar sunt curios dacă am ghicit… 

În orice caz, vom afla mai multe detalii despre parteneriatul între Victorinox și Acer pe data de 24 Februarie. Revenim cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *