(P) EaseUS Data Recovery Wizard Pro – Software de recuperare a datelor pierdute de pe hard disk (+CONCURS – CASTIGA O LICENTA)

“Azi-noapte voiam sa continuu scrierea lucrarii de licenta, dar nu o mai gaseam nicaieri. Apoi mi-am amintit ca alaltaieri am sters niste fisiere si documente inutile de pe hard disk pentru a face loc si a face calculatorul mai rapid. Si am golit recycle bin-ul imediat. Exista vreo metoda sa imi recuperez lucrarea?”

De ce pot fi recuperate datele de pe hard disk?

Recuperarea de date de pe hard disk – hard disk data recovery –  e posibila datorita remanentei datelor, ceea ce inseamna ca unele date continua sa existe pe hard disk si dupa ce au fost sterse. Remanenta datelor este utila pentru recuperarea de date de pe hard disk. Cu o unealta de recuperare a datelor este simplu sa se aduca inapoi acele date. In marea parte a cazurilor, un software de recuperare a datelor poate recupera date pierdute prin stergere sau din alte motive.

Cel mai bun software de recuperare pentru hard disk – EaseUS Data Recovery Wizard, reconstruieste fisierele pierdute, indiferent ca au fost sterse accidental sau sunt inaccesibili din cauza ca hard diskul a cedat, au fost probleme hardware sau o infectie cu virusi. Daca aveti probleme cu hard diskul, recomandat ar fi sa lasati un profesionist sa se ocupe de recuperarea datelor, astfel incat sa nu se aduca daune hard diskului, facand recuperarea datelor imposibila.

Pasi pentru recuperarea datelor de pe hard disk cu EaseUS Data Recovery Wizard

Descarcati versiunea potrivita.

 Download versiune Windows 

Download versiune Mac

Pasul 1. Lansati EaseUS Data Recovery Wizard si alegeti tipurile de fisiere pe care vreti sa le recuperati. Clicati apoi pe “Next“.

The software main interface of EaseUS data recovery software

Pasul 2. Alegeti drive-ul de unde ati pierdut datele si clicati butonul “Scan“, software-ul va selecta discul respecytiv pentru o scanare rapida a datelor pierdute.

Scan the selected hard drive to do hard disk data recovery

Pasul 3. Dupa scan, puteti previzualiza toate fisierele recuperabile, unul cate unul. Clicati apoi butonul “Recover“pentru a recupera datele pierdute. Este important sa nu salvati datele in locul de unde au fost pierdute. Acest lucru poate cauza suprascrieri.

Complete hard disk data recovery with one click

Video Tutorial pentru recuperarea datelor de pe hard disk cu EaseUS Data Recovery Wizard

Mai jos aveti un tutorial video detaliat care va va arata (in engleza) cum sa faceti recuperarea datelor de pe hard disk cu EaseUS Data Recovery Wizard , in niste pasi simpli:

EaseUS Data Recovery Wizard este un software complet de de recuperare a datelor de pe hard disk. Poate face recuperare de date din recycle bin, recuperare de date pierdute in urma formatarii, recuperare imagini, recuperare documente si multe altele.

Download versiune Windows 

Download versiune Mac

CONCURS – Castiga o licenta EaseUS Data Recovery Wizard Pro!

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

 • Emilian C
 • Csabi
 • Ugi
 • Deltady
 • Gogu
 • Cristian
 • Ionut D.
 • Xiron

Fiecare va fi contactat prin email pentru a primi codul de licenta.

Prietenii nostri de la EaseUS ne-au dat pentru voi opt licente EaseUS Data Recovery Wizard Pro, pe care le puteti castiga foarte usor. Trebuie sa lasati mai jos un comentariu in care sa spuneti care a fost cea mai neplacuta situatie legata de pierderea de date de pe PC cu care v-ati confruntat (daca ati fost norocosi si nu ati patit asa ceva, e ok si sa scrieti doar “ma inscriu”; vom fi de treaba si va vom lua oricum in calcul). Atat e de simplu.

Pe 7 martie 2016 (ora 18:00), cand incheiem concursul, tragem la sorti opt norocosi castigatori, prin random.org. Fiecare va primi cate un cod de licenta pentru EaseUS Data Recovery Wizard Pro. 

Multa bafta tuturor!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

11 thoughts on “(P) EaseUS Data Recovery Wizard Pro – Software de recuperare a datelor pierdute de pe hard disk (+CONCURS – CASTIGA O LICENTA)

 • February 19, 2016 at 3:03 pm
  Permalink

  din fericire nu prea am pierdut date pana acum, cel putin nimic cu adevarat important; vorba poetului: “pentru ca backup”
  insa cunosc amici care nici dupa ce s-au fript cu pierderea datelor de pe stick-uri nu s-au invatat minte

  Reply
 • February 24, 2016 at 5:34 pm
  Permalink

  Da, asa ceva am si eu nevoie. Am auzit de la un prieten ca l-a salvat de multe ori easeus asta.

  Reply
 • February 27, 2016 at 3:26 pm
  Permalink

  Tot ce este important tin pe 2 HDD + 2 copii DVD. Nu am pirdut inca nimic. In schimb am recuperat zeci de giga de poze pentru prieteni. Am folosit Easeus data recovery cu licenta de la o firma care pierduse candva documente importante.

  Reply
 • March 1, 2016 at 10:48 pm
  Permalink

  Am pierdut un fisier .pst (outlook) prin stergere cu tasta Shift apasata…:( Nu am reusit (la vremea aceea) sa-l mai recuperez(avea circa 10 GB!). A fost tare neplacut!

  Reply
 • March 2, 2016 at 8:52 am
  Permalink

  Vreau si eu una! Am nevoie destul de frecvent de un soft de recuperare.

  Reply
 • March 2, 2016 at 8:54 am
  Permalink

  Poti recupera date si pe cardurile foto? Daca stergi pozele din greseala? Daca da, as avea nevoie de o astfel de licenta Easeus.

  Reply
  • March 2, 2016 at 8:55 am
   Permalink

   Da, de ce sa nu poti recupera si de pe carduri SD? Se poate. Conditia este sa nu fi facut alte poze intre timp pe acelasi card.

   Reply
 • March 2, 2016 at 9:54 am
  Permalink

  Din fericire nu am prea sters sau pierdut date dar din prisma ocupatiei ma intalnesc destul de des cu aceasta problema. Easeus mi-a fost recomandat acum ceva ani si am ramas cu el in rezolvarea problemelor de acest gen, atat pe partea de fisiere uzuale cat si pentru partea dedicata de Outlook recovey

  Reply
 • March 2, 2016 at 6:53 pm
  Permalink

  Eram admin incepator. Am reusit sa pierd 8 GB de mailuri in timp ce incercam sa rezolv o problema de Outlook Express.
  Fostul posesor al datelor nu era cel mai fericit om de pe lume.

  Reply
 • March 2, 2016 at 7:00 pm
  Permalink

  Multe situatii am avut de recuperate de date in viata PCurilor mele. Am utilizat multe aplicatii downloadate de pe net dar care aveau limitari. In soft cu licenta este altceva. Iti da increderea necesara Ca poti face in lucru complet si fara compromisuri. Chiar si acum as avea nevoie de EaseUS Data Recovery pt. a recuperate niste date de pe vechiul PC la care am renuntat. Doamne ajuta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *