Samsung Galaxy S7 și S7 Edge – Noi informații înaintea lansării de la MWC 2016

Cele mai așteptate terminale cu Android de la MWC 2016 sunt cu siguranță modelele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Evenimentul de lansare va fi unul special, cu un stream video la 360 de grade pe care îl veți putea urmări din patru locații diferite. Puteți urmări show-ul în 360 de grade din auditorium, din stânga și din dreapta scenei, precum și din fața ei. Mai multe detalii despre stream-ul live puteți citi pe site-ul oficial Samsung.

Se pare totuși că principalele informații despre cele două terminale nu mai sunt deloc o noutate. Ambele telefoane vor sosi cu sistem de operare Android 6.0 Marshmallow, vor avea 4GB memorie RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, capacitate de stocare de la 32GB în sus, plus că revine suportul pentru carduri microSD. Și, după cum știam de altfel, ambele vor fi certificate IP67, adică vor fi rezistente la apă.

Samsung Galaxy S7 are un ecran de 5.1 inchi, iar Galaxy S7 Edge unul de 5.5 inchi, ambele cu rezoluție QHD, 2560×1440 pixeli, ambele sensibile la presiunea de apăsare. Galaxy S7 are un acumulator de 3000mAh iar Galaxy S7 Edge unul de 3600mAh.

Ambele modele ar putea fi echipate cu senzori foto de 1/2.5 inchi cu o rezoluție de 12Mpix. Din câte am înțeles, pixelii senzorului vor fi de 1.4 microni, ceea ce înseamnă mai multă lumină captată, implicit imagini mai de calitate în condiții slabe de iluminare.

Din câte am înțeles, ambele terminale Samsung Galaxy S7 vor fi disponibile la comercializare din 11 martie.

Revenim cu detalii mâine seară.

Via.

Samsung Galaxy S7 MWC

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *