Samsung Galaxy S7 – Precomandă în România

Se mișcă repede operatorii telecom de la noi. Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pot fi deja precomandate atât la Vodafone România, Telekom România, Orange România dar și de la alte magazine online. Perioada validă pentru precomenzi va fi între 12 februarie și 5 Martie, comenzile fiind onorate din data de 8 martie, la ambii operatori. În showroom-uri sau online vor putea fi cumpărate ulterior din data de 11 Martie 2016.

La Vodafone România vor fi disponibile în primul val modele cu 32GB capacitate de stocare internă, în două culori: negru și auriu. După cum am mai spus, la fiecare precomandă, clienții vor primi gratis ochelarii Samsung Gear VR (la ambii operatori).

La Vodafone, prețul noilor terminale este de 0 Euro (TVA inclus), la abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

La liber, fără abonament și în oferta Vodafone, Galaxy S7 cu 32GB capacitate de stocare internă va costa 685 de Euro iar Galaxy S7 Edge cu 32GB avea un preț de 780 de Euro.

Samsung Galaxy S7 la Orange Romania

La Orange România oferta ar fi următoarea. La liber, fără abonament, Galaxy S7 cu 32GB capacitate de stocare internă va costa 699 de Euro iar Galaxy S7 Edge cu 32GB avea un preț de 799 de Euro. Deci, un pic mai scump.

Cel mai mic preț la Orange pentru SGS7 Edge va fi de 439 de Euro, la un abonament de 41 de Euro/lună, cu semnătură pe 2 ani.

Pentru SGS7, la același abonament, va trebui să plătiți 349 de Euro.

emag

Au fost listate și pe emag.ro. Samsung Galaxy S7 costă aici 3300 Lei iar Samsung Galaxy S7 Edge are un preț de 3700 Lei, ambele cu o capaciatate de stocare de 32GB. Normal, și aici primiți la precomandă ochelarii pentru realitate virtuală.

Samsung Galaxy S7 la Telekom

 

La Telekom România lucrurile stau în felul următor. SGS7 Edge are un preț de 2321 de lei, cumpărat împreună cu un abonament Mobil XXL de 39 de Euro pe lună. Fără abonament costă 3700 Lei. SGS7 poate fi cumpărat cu 1911 Lei, cu același abonament Mobil XXL. Fără contract poate fi cumpărat la 3300 Lei. Normal, la precomandă veți primi și ochelarii.

Deci, care ofertă vi se pare mai avantajoasă?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *