Facebook Reactions completeaza butonul de Like

Facebook Reactions sunt, din lipsa unui cuvant mai bun, reactia Facebook la dorinta utilizatorilor de a putea sa exprime sentimente mai complexe decat banalul Like. Si uite asa s-a ajuns la Like, Love, Haha, Wow, Sad or Angry, adica Imi place, Iubesc, Haha, Wow, Trist sau Suparat.

Aceasta intreaga paleta de emotii complexe (nu stiu cum o sa reusim sa alegem), ar trebui sa rezolve problema, in viziunea oamenilor lui Mark Zuckerberg. Facebook spune pe blogul oficial ca ar trebui sa fie disponibile la nivel global deja (asa cum unii dintre voi probabil ca tin minte, erau deja testate de ceva vreme, dar nu erau disponibile tuturor utilizatorilor).

Mie personal nu imi erau disponibile inca, la ora scrierii acestui text. E de presupus insa ca vor ajunge, cel putin in aplicatia mobila, in urmatorul update.

Ele ar trebui sa poata fi folosite la trecerea mouse-ului peste butonul Like (pe calculator ori laptop) si la apasare lunga pe butonul Like (pe smartphone).

Sunt curios care va fi reactia utilizatorilor la acest superb upgrade, de natura sa schimbe foarte multe lucruri.

Si nu, nu au introdus un buton de Dislike. Dar macar ai Angry…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *