Parteneriat Huawei – Leica in domeniul fotografiei mobile

Un parteneriat intre Huawei si Leica a fost anuntat printr-un comunicat de presa comun. Cele doua companii is propun “reinventarea fotografiei mobile”.

Cele doua companii nu au spus mult mai mult cu privire la ceea ce va insemna in viitor acest acord, dar nu e greu sa iti inchipui dezvoltarea de optica pentru camerele telefoanelor celor de la Huawei de catre Leica, lucru care poate fi doar in beneficiul pozelor facute cu acele telefoane.

Cele doua companii spun ca detalii suplimentare vor veni pe parcursul parteneriatului, care va include cercetare si dezvoltare, design, co-engineering, experienta de utilizator, marketing si distributie pe piata.

Cert e ca Leica nu a prea colaborat cu domeniul telefoniei mobile (cu exceptia lui Panasonic Lumix CM1 si CM10, care aveau optica de la acest producator), asa ca eu zic ca totul va fi in beneficiul clientului. Mai cred si ca vestea il va bucura pe colegul Bogdan Petre, care e ceva mai pasionat de fotografie de felul lui.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *