Ken Block și Ford Fiesta în Dubai

Ken Block este una dintre cele mai cunoscute figuri ale sportului cu motor, un șofer profesionist de raliuri care a produs câteva dintre cele mai apreciate videoclipuri de curse cu mașini, în care drifturile au rolul principal.

Cea mai recentă producție de acest gen a văzut lumina internetului ieri. Se numește KEN BLOCK’S GYMKHANA EIGHT: ULTIMATE EXOTIC PLAYGROUND; DUBAI și este una cu adevărat spectaculoasă, pe care pasionații de automobilism o vor privi cu mare plăcere.

În acest videoclip Ken Block se află la volanului unui Ford Fiesta RX43 al cărui motor dezvoltă nu mai puțin de 650 de cai putere.

Puteți urmări videoclipul din Dubai în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.