Samsung Galaxy S7 Edge – Se îndoaie? Se zgârie ușor?

Vă mai aduceți aminte de #bendgate? Se întâmpla prin 2014, când Apple lansa primul iPhone 6 Plus, acel smartphone care se îndoia destul de ușor. De atunci mai toate smartphone-urile de top sunt testate la îndoire, prin diverse metode, mai mult sau mai puțin științifice.

Samsung Galaxy S7 Edge este cu siguranță unul dintre cele mai performante și mai titrate smartphone-uri ale momentului. Ba chiar astăzi va fi lansat oficial și la noi în țară, fiind disponibil la precomandă de câteva zile.

Așa că era normal să fie testat în toate felurile, atât la nivel comportamental și al performanțelor hardware, cât și din punct de vedere al calității constructive, implicit al rezistenței la îndoire, la zgârieturi, ba chiar și la foc.

Testul de rezistență la zgărieturi din videoclipul de mai jos este destul de amănunțit, fiind încercate cu obiecte ascuțite atât sticla frontală, lentila camerei cât și sticla care acoperă partea din spate a telefonului. De asemenea, rama din aluminiu este testată și ea cu un cutter. Veți remarca că sticla care acoperă lentila camerei foto de pe spate rezistă cel mai bine la testele lui Jerry.

Ba, mai mult, ecranul lui Samsung Galaxy S7 Edge este testat cu flacara de la o brichetă. Urmează apoi testul la îndoire.

Deci, rezistă la toate aceste cazne? Sau nu? Se îndoaie? Se zgârie?

Răspunsul se află în videoclipul de mai jos.

În orice caz, Samsung Galaxy S7 Edge este un smartphone pe care de-abia aștept să-l utilizez și să văd cum se comportă, în special din punct de vedere al performanțelor foto-video.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Samsung Galaxy S7 Edge – Se îndoaie? Se zgârie ușor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *