MAGNUS EN980, un mini-pc puternic de la Zotac

Zotac va prezenta la Cebit 2016 noul mini-pc MAGNUS EN980. Deși un sistem pc extrem de compact, acesta impresionează printr-o fișă tehnică performantă, bună chiar și pentru accesarea jocurilor cu o grafică complexă.

MAGNUS EN980 are la dispoziție noua gamă de procesoare Intel Skylake (cel mai probabil un Intel Core i5) dar și o placă grafică Nvidia GeForce GTX 980, cu ajutorul căreia ați putea experimenta chiar și realitatea virtuală.

Pentru răcirea unor componente atât de perfromante s-a apelat la un sistem de răcire cu apă eficient și care nu face zgomot de fundal. După cum se observă, carcasa echipamentului are un design care permite o mai ușoară disipare a căldurii către exterior.

Mini-pc-ul Zotac poate reda imagini pe patru ecrane în același timp, prin intermediul porturilor HDMI și DisplayPort. De asemenea, are porturi USB 3.0 dar și USB 3.1 Tip-C, două porturi ethernet gigabit, WiFi tip 802.11ac, totul pentru un tranfer cât mai rapid al datelor și informațiilor necesare, din orice sursă externă.

Ce să mai, devine tot mai competitivă această nișă de piață a mini-pc-urilor. Acest tip de sisteme încep să facă o reală concurență sistemele desktop clasice. Singurul lor dezavantaj fiind posibilitatea limitată de upgrade.

Chiar sunt curios la ce preț va fi disponibil acest mini-pc de gaming Zotac Magnus EN980. Oricum, revenim cu detalii când ne vor parveni.

Zotac Magnus EN980 Mini PC

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *