Tissot Smart Touch – Așa cum trebuie să fie un ceas inteligent

După cum mă așteptam, producătorul elvețian Swatch a prezentat la Baselworld un ceas inteligent al mărcii Tissot. Se numește Tissot Smart Touch și este așa cum trebuie să fie un accesoriu din categoria lui – să arate bine, să aibă funcții inteligente dar și o autonomie foarte bună, ca să nu trebuiască să-l încarci zilnici, în cazul de față nici măcar lunar. De exemplu, noul ceas inteligent elvețian are un sistem de încărcare solară și o baterie garantată pentru 12 luni de funcționare. Ce ziceți? V-am atras atenția?

Tissot Smart Touch nu vine cu Android  Wear sau cu un vreun alt sistem de operare consumator de energie, fiind de fapt un ceas clasic cu quartz și care are un ecran digital în partea inferioară a ecranului. Pe acesta sunt afișate diverse informații, cum ar fi starea vremii, altitudinea, presiunea atmosferică sau indicații pentru navigarea prin intermediul GPS-ului.

Conectarea la un smartphone se face printr-o aplicație dedicată care permite și customizarea funcțiilor ceasului. Din câte am înțeles, aceasta colectează și informațiile referitoare la traseele parcurse.

Noul ceas inteligent Tissot Smart Touch are un preț de peste 1000 de Euro. Nu se specifică nicăieri dacă este rezistent la scufundările în apă, însă bănuiesc că nu se deosebește de celelalte modele ale seriei T și că nu trebuie scos de la mână când faci o baie în mare.

Revenim cu informații despre el cât de curând.

Tissot Smart Touch

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *