Acer Reliability Promise – Reparație gratuită și banii înapoi pentru anumite portabile

Acer are o ofertă interesantă pentru utilizatorii de laptopuri de business și portabile 2-în-1. Practic, prin programul Acer Reliability Promise, anumite echipamente din oferta lor beneficiază de reparație în garanție și rambursul integral al sumei de achiziție (fără TVA pentru persoane juridice) în cazul în care se defectează în primul an de la achiziție. Programul este valabil până la 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de el cumpărătorii trebuie să înregistreze produsul în termen de 30 de zile de la data achiziției pe pagina dedicată. Pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a beneficia de garanția Acer Reliability Promise sunt următorii:

  1. Să cumpere unul dintre produsele Acer incluse în programul Acer Reliability Promise. Lista completă poate fi consultată aici.
  2. Să înregistreze produsul pe site-ul Acer în termen de 30 de zile de la data înscrisă pe bonul fiscal.
  3. În cazul defectării produsului în primul an de la achiziție, clientul trebuie să semnaleze defecțiunea la numărul dedicat pentru asistență (+40 021.222.67.35), iar dacă defectul este acoperit de garanție, să facă sesizarea online și să urmeze pașii pentru rambursare.

Din câte am văzut, echipamentele care beneficiază de această ofertă “Acer Reliability Promise” sunt următoarele – Aspire R7-372T-72KS , diverse modele Aspire Switch 10 și Aspire Switch 10 E, Aspire Switch 11 , Aspire Switch 12, TravelMate P2  și TravelMate P6 .

Din câte văd modelele consumer din gamele V15 Nitro sau Predator nu sunt încă incluse în această ofertă.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *