Instantanee de primăvară, cu Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge este cu siguranță unul dintre cele mai titrate smartphone-uri la ora actuală și de la care am așteptări mari. Am speranța unui comportament impecabil din orice punct de vedere, sper să nu-mi dezamăgească așteptările.

De exemplu, pot spune încă de la început că este un telefon care arată al naibii de bine, consider că este cel mai frumos telefon Samsung de până acum și unul dintre cele mai arătoase terminale din piață. După cum spunea un bun prieten, după multe încercări, le-a reușit, au scos în final un smartphone căruia nu prea ai ce-i reproșa din punct de vedere estetic.

Dar nu despre asta este vorba în acest articol, care se vrea a fi unul de weekend, scurt și concis. După ce am primit noul Samsung Galaxy S7 Edge puteți ghici ce am făcut cu el? Normal, după cum îmi stă în obicei, l-am scos la o tură foto.

Cum sâmbătă a fost prima zi cu soare după multe altele cu frig și ploi, pe la 11.oo dimineața m-am prezentat cu el la Muzeul Satului din București, unul dintre cele mai frumoase locuri ale Capitalei.

Ce rezultate foto a reușit să capteze acolo, puteți vedea în continuare.

Apoi am dat o tură și prin Grădina Japoneză din parcul Herăstrău. Este prima dată când merg să văd cireșii înfloriți acolo, cred că de acum încolo voi reveni în fiecare an.

 

Zic că se descurcă excelent noua cameră cu senzor de 12Megapixeli, eu sunt mulțumit de calitatea pozelor obținute în condiții bune de iluminare. Pozele sunt clare, au o paletă coloristică frumoasă și nu am sesizat să aibă zgomot de imagine.

O să revin cu mai multe amănunte despre camera telefonului Samsung Galaxy S7 Edge după ce o voi testa și în alte condiții de iluminare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *